Avada Spa
Blog2023-01-08T14:22:21+00:00

Srpen 2022

O MNĚ

Jsem dcerou, matkou, babičkou, manželkou a podnikatelkou.

Jsem bláznivou rebelkou i konzervativní dámou.

Díky velmi přísné a konzervativní výchově, kterou jsem prošla, jsem se značnou část života potácela mezi dvěma extrémy – na jedné straně „hodná holčička“ a na druhé straně „velký rebel“, což mi přinášelo hodně nekomfortních životních situací.

Před pár lety jsem právě díky svému postoji „hodné holčičky“ kývla na nabídku, u které jsem intuitivně tušila, že mi nebude prospěšná. Následně jsem se ocitla v zaměstnání, které mě ubíjelo nejen kvůli špatně zvolené profesi, ale hlavně kvůli nefungujícím, až deprimujícím vztahům na pracovišti. Napřed začala odcházet psychika, což jsem řešila antidepresivy, poté mi začalo selhávat i fyzické tělo. S náběhem na autoimunitní onemocnění, s chronickou únavou a totálně rozhozeným imunitním systémem už jsem nedokázala hledat jiné zaměstnání, v tomhle stavu už by mě nikde nechtěli a já sama neměla ani sílu se o to pokusit. Byla jsem vyčerpaná, selhávala jsem na všech frontách…

Pochopila jsem, že musím hledat jinou cestu, než jakou nabízí náš lékařský systém, který mi nebyl schopen pomoci. A také se zaměřit na rovnováhu mezi dvěma extrémy – rebelstvím a postoji „hodné holčičky“.

Vyzkoušela jsem nespočet produktů, metod a terapií, občas jsem měla pocit, že něco zafungovalo, ale po měsíci až dvou jsem stála znovu na začátku.

Má cesta za zdravím trvala 6 let!

Tvá může být mnohem kratší…

Využij kontaktní formulář a napiš mi, sejdeme se a zvážíme všechny možnosti vhodné právě pro Tebe. Sám či sama posoudíš, jestli Ti mohou být mé zkušenosti prospěšné.

PS:

Kdo tedy jsem? Žena, která našla životní rovnováhu mezi dvěma extrémy.

Co je pro mne důležité? Nezávislost a svoboda v rozhodování.

Co mám silně vyvinuté? Smysl pro spravedlnost, zvídavost, zvědavost, netrpělivost, kritičnost, soucit a dobré srdce .

Chceš mi udělat radost? Miluju tulipány!!

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top